Как да си изберем гривни според знака на зодиака

Споделете тази статия с вашите приятели!
()
гривни

Със сигурност много от нас биха искали да имат талисман, който има цял набор от магически характеристики,да привлича успеха и да направлява позитивната енергия в нужната посока. В продължение на много години са се използвали разнообразни талисмани.

Традицията не е изчезнала. И днес те все така активно се използват.
В тази статия ще спрем вниманието си на зодиакалните гривни.

Когато си купувате или търсите за подарък, винаги трябва вашият избор да е в съответствие със зодията на човека, който ще я носи. На всяка зодия съответства определен натурален камък. Ако бъде правилно избран, човек ще усети с пълна сила неговата енергия.

Според астролозите, представителите на Овен трябва да изберат гривна с елмаз. Наистина, покупката ще е скъпа, но е инвестиция в бъдещето.

Изумрудът е идеалният камък за Телците. Важно: избирайте гривни със зелени камъни. Червените и сините няма да имат ярко позитивно действие върху вас.
Топазът притежава много мека енергия. Зодиакалните гривни с този камък са благоприятни за Близнаци. Той ще ги напътства в правилната посока.

Водата е стихията на Раците. Те трябва да изберат гривна, притежаваща изисканият и силен от гледна точка на енергията лунен камък.
Лъвовете могат да носят зодиакални гривни и всякакви аксесоари с естествения камък хризолит.

Девите трябва да отдадат предпочитание на нефрита, който притежава мощна природна енергия, от която може да се възползвате.
За Везните е подходяща зодиакална гривна с аквамарин. Този камък ще дава сила във всякакви начинания ден след ден.

Изтънченият гранат е идеален за Скорпионите. Ползвайки гривна с този минерал, човек веднага ще усети промяна в своето самочувствие и светоусещане. Струва си да опитате.
Стрелците трябва да спрат избора си на тюркоаз. Този необикновен камък с нежен цвят ще направи Фортуна постоянен гост в техния живот.

Идеален камък за зодиакалната гривна на Козирога е рубина. С негова помощ по-леко ще се справят с живота и ще открият у себе си нови граници на характера.
Представителите на Водолей ще постигнат хармоничност, която е така важна за техния живот, с помощта на зодиакална гривна с аметист.

Представителите на Риби нека обърнат внимание на гривни от лаконични перли. Не е задължително да изберат класическия цвят – нека изберат какъвто им харесва. Перлите задължително трябва да са натурални.

Четете още: ПЕРФЕКТНИЯТ ТЕН КРИЕ РИСКОВЕ ОТ СЛЪНЧЕВО ИЗГАРЯНЕ

Loading

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!