Какъв мъжки парфюм да си купите от Lilly

Споделете тази статия с вашите приятели!
()
мъжки парфюм

Когато стане дума за добри мъжки парфюми, господата са не по-малко взискателни от дамите. Няма човек, който да не обича любимите му аромати да се разливат върху кожата, галейки всички сетива. Голямото разнообразие на оригинални мъжки парфюми в онлайн магазина Лили Дрогерие ще ви предразположи да съчетаете всички миризми, които обичате. Комбинациите ще задоволят вашите сетива, избирайки между пикантна свежест на канела и пипер, цитруси, бергамонт и здравец и други.

Убийствени находки

Каталогът от разнообразни маркови мъжки парфюми ви позволява да откриете неустоими аромати, които ви описват най-добре. Изборът зависи от индивидуалните предпочитания на човека, отразяващи неговия стил и темперамент. Мъжете в различни възрасти имат разнообразни предпочитания, базиращи се на няколко основни съставки. 

Как лесно да изберете хубави мъжки парфюми според възрастта:

  • момчета – обърнете внимание на цитрусови нотки. Свежите, леки и ненатрапчиви композиции ще подчертаят изразителността и динамиката на млад мъж и ще бъдат перфектният завършек на ежедневна или спортна визия. Сладки аромати с афродизиаци и дървесно-плодови видове също са идеални;
  • около 30 години – тук най-подходящи са дървесни, сладки и тютюневи нотки. Обширна група от аромати за тях е представена от вечерни, плътни и изгарящи съчетания, както и леки дневни варианти, с нотки на зеленина или цитрусова свежест. Изборът на такава парфюмерия е знак за зрял и сериозен мъж;
  • над 45 години – ориенталски, пикантни и кожени аромати обикновено са сред най-предпочитаните. Обгръщащи, остри и тежки видове представят солидността, опита и зрелостта на техния собственик. Но спазвайте мярката при използването на такива мъжки парфюми, защото в противен случай рискувате да предизвикате негативизъм от хората с повишено обоняние.

Освен маркови парфюмни води Лили Дрогерие предлага и евтини мъжки комплекти, които обединяват няколко продукта на едно място. Те най-често включват тоалетна вода и дезодорант или део спрей.

Как да открием точния продукт

Вземането на решение за парфюми е също толкова трудно за мъжа, колкото и за жената. Когато избирате, трябва да се придържате към някои основни правила.

Фокусирайте се само върху собствените си чувства и това какви аромати харесвате. Те издават голяма част от човека и неговия характер. 

Доверявайте се на утвърдили се марки, подходящи за вашия вкус. По-младите господа обичат да експериментират и изпробват различни комбинации. Докато по-възрастните имат основни миризми, на които не изневеряват и твърдо държат на тях.

Loading

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!