Парфюми с аромат на идващата пролет – на кои ароматни семейства да заложим?

Споделете тази статия с вашите приятели!
()
парфюми

Кой ли не обича парфюми? А с наближаването на пролетния сезон, нуждата ни от ново попълнение в козметичната колекция нараства значително, нали? Ето защо в днешната статия ще разгледаме следната тема – кои парфюми са наистина неустоими и представители от кои ароматни семейства следва да включим в благоуханната си колекция?

И мъже, и жени по цял свят ежедневно използват изискани маркови аромати – хубавият парфюм е перфектният завършек на безупречната визия. Ето защо е немислимо да го пропуснем. Считаме, че е време да откриете следващия си любим аромат. Разчитайте на нас, защото по-долу в текста ще обърнем внимание на най-подходящите за пролетното настроение ароматни семейства.

За пролетта, разбира се, се доверете на флорални парфюми

Едва ли има по-подходящи есенции за настъпващата пролет от флоралните парфюми – в някои от най-прекрасните и вдъхновяващи есенции, създавани някога, се крият акорди от чувствени, нежни и ароматни цветя. Дали ще изберете парфюми с цели цветя, известни с елегантността и луксозното си излъчване, или ще заложите на аромати с рози и тубероза например, за които е характерно по-тежкото излъчване, зависи изцяло от личния ви избор. Истината е, че почти във всички парфюми откриваме флорални нотки – напомняме, че някои от най-големите парфюмерийни брандове отглеждат самостоятелно своите цветя, за да осигурят доказано и гарантирано качество на използваните суровини.

Напролет подходящи парфюми са и пикантните есенции

След студеното време и вече отиващата си зима, съвсем подходящ вариант е да включите в ароматната си колекция парфюми с добавени пикантни и ориенталски съставки. Те категорично ще донесат много добро настроение и сякаш ще съживят изцяло визията ви, правейки я още по-съблазнителна. Пикантните и ориенталски нотки, чийто аромат най-много обичаме да долавяме в различните парфюми са джинджифил, кардамон, ванилия, пипер – гарантираме, че всеки аромат, притежаващ именно тези акорди, никак не би ви оставил безразлични. Затова и смятаме, че те са особено подходящи за пролетта.

Не забравяйте и за онези парфюми, изградени на базата на дървесните акорди

Ароматите, които асоциираме с дървесните акорди, са също изключително подходящи за пролетни парфюми. Ако ви предстои обновяване на ароматната колекция, то задължително заложете и на парфюми, съдържащи изящни есенции от кедрово дърво и сандалово дърво например. Положително ще привлечете всички погледи и образът ви трайно ще се настани в съзнанието на околните.

Пролетта е онзи така любим на всички сезон, който категорично всички ние очакваме с нетърпение. Поради тази причина е и съвсем закономерно да обновим колекцията си с парфюми – надяваме се днешните идеи да ви бъдат наистина от полза и съвсем скоро да откриете бъдещите си любими парфюми. Вариант е и да заложите на парфюми тестери – знаем, че те по нищо не отстъпват в съдържанието си на останалите варианти за продажба. Ако за вас не представлява проблем, че артикулът ще е съхранен в бяла картонена кутия, то тестерите се явяват перфектният вариант за вас.

Четете още за: КУХНИ ПО ПОРЪЧКА – НАЙ-ОПТИМАЛНИЯТ ВАРИАНТ ЗА ВАШИЯ НОВ ДОМ

Loading

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!