Безопасен прием на спортни стимуланти

Споделете тази статия с вашите приятели!
()
прием-на-спортни-стимуланти1
Стероидите в спорта са необходими, приемаме ги за да сме по-силни и да имаме повече мускулна маса. Те помагат на много спортисти. Анаболните стероиди са това, което помага за производството на тестостерон. Има ли някакви безопасни курсове за приемане на тези лекарства? Нека се опитаме да отговорим на този въпрос.

Анаболни стероиди – информация

Това е общото име за онези стероидни лекарства, които могат да се постигне мускулен растеж по време на тренировка. Стероидите са аналози на мъжките хормони, които се произвеждат от физически здрави мъже. Спортистите инжектират тестостерон в тялото си по екзогенен начин, за да станат по-силни, така че мускулната маса да расте. Но от приемането им са възможни някои странични ефекти.

Ето какви са те:

1. Появява се феминизация.

2. Променя се омазняването на кожата.

3. В някои случаи се появяват психични разстройства.

4. Може да има стомашни или чревни разстройства.

5. Растежът се забавя.

6. Възможно е кръвното налягане може да се повиши.

Наред с това има и положителни аспекти. Човекът очевидно става по-силен, по-лесно му е да постига трудни спортни цели.

Повече за анаболите

Анаболните стероидни лекарства са разделени на два вида:

• интрамускулни

• таблетирани.

стероиди-на-хапчета

Ако стероидите са представени под формата на таблетки, те имат само кратка продължителност на действие, като едновременно с това могат да повлияят зле на черния дроб. Инжектирането на стероиди се счита за много по-безопасно, освен това в този случай те не се разпадат веднага в инертна маса. Валидността и „животът“ им е много по-дълъг.

Сега има безопасни анаболни стероиди. Те се наричат ​​адаптогени. Основната им особеност е, че това са билкови тинктури. Те са в състояние да поддържат добър тонус на целия организъм, които се резервен. Това постижение се получава чрез увеличаване на активността на медиаторите.

Растителни стероиди

Те са:

• PA адаптогени;

• РА захаропонижаващи

Такива стероиди и адаптогени имат освен обичайните си свойства, способността да увеличават устойчивостта на целия организъм към отрицателни фактори. Те включват физическа активност, отравяне, електромагнитно излъчване, радиоактивни ефекти и други.

Безопасност

Трябва да се изчисли какъв точно би бил един безопасен курс на стероиди. Най-сигурният курс на анаболни стероиди включва тези продукти, които представляват безобидна комбинация, както и добри резултати в тренировките. Болденон и Дека Дураболин са добра комбинация например. Някои експерти обаче смятат, че подобна комбинация не носи особена полза. Ефектът върху тялото на тези два стероида обаче понякога е оправдан. Има плюсове: например, ако сте избрали тази конкретна комбинация, няма да е необходимо да използвате антиестрогени. Има още една особеност: приемът на тези лекарства трябва да се редува през ден. Единият стероид на втория ден от седмицата, другият на шестия. Необходим е и период на почивка, който трябва да бъде 3 месеца.

Курс със стероиди и телесно тегло

Трябва да се изчисли безопасен курс за увеличаване на масата. Според продължителността на приемите стероидите се делят на къси и дълги. Късите са от 2 до 4 седмици, дългите – от 6 до 8 седмици. Стероидите могат да варират по още два начина: прости и комбинирани.

Най-сигурният курс на анаболни стероиди за увеличаване на теглото се състои само от тестостерон. В този случай страничните ефекти са сведени до минимум и тялото не е претоварено с ненужни лекарства.

Кратките курсове също се считат за ефективни и дори безобидни. Като цяло анаболите могат да причинят растеж на мускулната тъкан и да увеличат показателите за сила дори в най-кратки срокове.

Зависимост от възрастта

След навършване на 40 години трябва да внимавате. Стероидите могат вече да действат различно в тази възрастова категория. По това време във физиологията нивото на тестостерона намалява. Това е особен проблем в съвременната медицина. Поради особеностите на физиологията, свързана с възрастта, при прием на анаболи могат да възникнат следните рискове:

1. Потискане производството на собствен тестостерон.

2. Преходът от тестостерон към естроген е по-изразен, може да се появи гинекоспазъм и натрупване на течности.

3. Често има проблеми със сърцето и кръвното налягане.

4. Косата може да стане по-тънка.

Стероиди за начинаещи

Ако сте начинаещ, трябва задължително да не се поддавате на митове за бърза промяна във фигурата си, когато приемате стероиди. Обикновено тези, които започват своето пътуване в спорта, вярват, че резултатите могат да бъдат постигнати веднага. Всъщност фигурата се подобрява само когато се провеждат редовни тренировки. Химията не е толкова решаваща, колкото тренировките.

Някои нови лекарства

Има лекарства, които ще помогнат в борбата за здраво и красиво тяло и за успех в спорта. Това са Oxandrolone, Turinabol и Nandrolon.

Оксандролон е лекарство, което увеличава релефа на мускулите. Този стероид не е подходящ за наддаване на тегло. Той има много ниска активност на увеличаване на масата. Но той е в състояние да увеличи мускулната твърдост. В този случай излишна течност не се натрупва. Индикаторите за сила се увеличават. Това лекарство е популярно сред лекоатлетите и боксьорите.

Turinabol е друг стероид. Приема се перорално (вътрешно). Той е разработен от немска компания. Освен това не задържа течност в тялото. Той няма естрогенни ефекти. Освобождава тестостерона. Има някои противопоказания. Подходящ за щангисти, тежкоатлети. Той се ползва тогава, когато е необходимо увеличаване на силата.

Нандролон деканоат е стероид, който може да стимулира синтеза на определени киселини в организма, да засили тъканното дишане. По време на приема му мускулната маса на човека се увеличава, а телесните му мазнини  се намаляват активно. Така че, ако искате да поръчате оригинални стероиди препоръчваме ви онлайн магазин Bulsteroid.com на виртуалните рафтове в магазина има спортни стимуланти, както за начинаещи така и за напреднали спортисти.

АЛОЕ ВЕРА ЗА ПИЕНЕ ЗА СИЛЕН И ЗДРАВ ИМУНИТЕТ

Loading

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!