Смарт часовникът – приятелят, който винаги ви казва истината!

Споделете тази статия с вашите приятели!
()
смарт-часовник
Смарт часовник: Замисляли ли сте се, че с помощта на красивия си, стилен часовник можете да се грижите за здравето си – да следите колко калории изгаряте, да контролирате сърдечния  ритъм и кръвното налягане, да се информирате за качеството на съня?

Смарт часовниците се превърнаха не само в модерен аксесоар, но и в поддръжник на здравето. С тяхна помощ получаваме повече информация за начина си на живот, отколкото в лекарския кабинет. И ни мотивират да полагаме качествени грижи за себе си, да спим и да се храним пълноценно, да обръщаме внимание на дребните детайли .

С помощта на смарт часовниците можем да предотвратяваме здравословните проблеми, а не да търсим решение, след като те вече са факт. Много хора не обръщат внимание на кръвното си налягане и дори не знаят в какви стойности се движи. Когато настъпи проблем, тогава за превенция е твърде късно.

За да се справим с какъвто и да било здравословен проблем, трябва да предприемем действия на ранен етап, като следим показателите си. И смарт часовниците са достъпно средство за това.

Да кажем, че смарт часовникът е просто часовник, който показва часа, няма да бъде достатъчно. Това е един, истински, малък компютър, който е плътно до нас, за да ни подкрепя в динамичното ежедневие. Приемете го като приятел, който винаги ви казва истината, дори когато тя няма да ви хареса.

Този интелигентен мини компютър ни дава безкрайни възможности да бъдем себе си, без да се ограничаваме. Може да работи с приложения по-добре от нас и да се адаптира към начина ни на живот като член на семейството.

Можем да погледнем на смарт часовника и като очакваното допълнение към смартфона ни. Двете устройства могат да си сътрудничат, за да правят живота ни по-лек и приятен. Така можем да извлечем максимума и от двете ни любими „играчки“ и да изпитаме удоволствието и удобството на съвременните технологии.

Не винаги е възможно да носим телефона със себе си във фитнес залата или по време на сутрешното ни бягане, тогава умното ни приятелче на китката ще ни държи в течение на случващото се със смартфона.

Смарт часовникът обхваща функциите на спортния часовник и прибавя към тях опциите на смартфона. Чрез него можем да получаваме и изпращаме съобщения и известия, докато работим за спортната си фигура на бягащата пътечка. Междувременно той ще ни показва кога да забавим или засилим темпото, така че да не вредим на здравето си.

Меломаните  пък могат да използват тази умна джаджа за слушане на любимата си музика. И понеже това не е всичко, което може да получите от смарт часовника, трябва да знаете, че можете да плащате безконтактно в магазина. И точно сега това е изключително важно за нашето здраве, защото всички знаем колко опасни могат да бъдат банкнотите по отношение на вирусите.

Да плащате за секунди, без да броите монети и да прибирате ресто в големите хипермаркети, е истинско удоволствие. Това ни пести време и ни дава възможност да балансираме между всички неотложни ангажименти. Защото животът е динамичен и времето никога не стига за истински важните неща. А точно те са смисълът на живота, нали така?

Статията е вдъхновена от: timedix.bg/blog/kakvo-e-smart-chasovnik

СРЕБРОТО – ЕСТЕСТВЕНИЯТ АНТИБИОТИК, КОЙТО МАЛКО ПОЗНАВАМЕ

Loading

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!